skip to Main Content

Informatie

Informatie

De Speltherapeuten

Inge van der Plas

Mijn naam is Inge van der Plas, sinds 2013 werk ik als speltherapeut met veel passie in onze praktijk. Daarnaast ben ik sinds 2003 werkzaam als gezinsbegeleider. Voor mij is iedere dag een nieuwe kans om te verbinden. Tijdens het werken met de kinderen, ouders en professionals groei ik als therapeut en mens. Het werk als therapeut combineer ik met mijn dynamische gezin.

 

Tamara Poker

Mijn naam is Tamara Poker, speltherapeut en sinds 2008 werkzaam als gezinsbegeleider. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat spel, creatieve werkvormen en bewegen kinderen helpt om te ontdekken en te verwerken. Ik hoop als speltherapeut een stukje te kunnen bijdragen aan het ontdekken van wie het kind is, wat het kan en hoe waardevol het is. Ik vind het heel belangrijk dat ouders en kinderen zich gezien en gehoord voelen; bij mij in de speelkamer mag je er zijn. Tot gauw!

 

 

Wij hebben een fijne samenwerking met Nanda Ponsteen, talentbegeleider bij Natuurlijke Uitdaging, Judy Heikoop PMT-er bij  Buutvrij therapie, Manon Mastenbroek  PMKT- er bij Manon Kindertherapie & Begeleiding en Wennie Roestenberg, systeemtherapeut Roestenbergcoaching.

Tarieven

Eerste kennismaking is kosteloos.
Intakegesprek € 80,-
Spelsessie of groepstherapie sessie € 80,-
Gesprek met ouders, 60 minuten € 80,-
Verslaglegging voor ouders of andere betrokkenen € 80,-

Tarieven van trainingen zijn op aanvraag.

Vergoedingen

Speltherapie wordt (gedeeltelijk) vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars in aanvullende modules.
Daarnaast zijn er mogelijkheden via passend onderwijs en Jeugdwet. Neem vooral contact op voor informatie over wat mogelijkheden zijn.

Registratie

KvK nummer 86963325
SKJ registratie 100019505.

Back To Top
Zoeken